Fönsterbyte Ekerö

Fönsterbyte i Ekerö •

Om ROT-avdraget

Bygg- och renoveringsavdrag

Regeringen beslutade under 90-talet att införa skattelättnader i form av ROT- och RUT-avdrag. Dessa avdrag gäller för arbetskostnaden när man som privatperson anlitar professionella hantverkare till sina projekt. ROT-avdraget gäller renovering, ombyggnation och tillbygge och RUT-avdraget gäller för hushållsnära tjänster såsom städhjälp. Idag ligger det beslut från regeringen om att du som fastighetsägare får 30 % avdrag på arbetskostnaden och när du anlitar Fönsterbyte Ekerö som din hantverkare sköter vi ansökningarna till Skatteverket gällande dina avdrag.

Personligt avdrag för dina renoveringar

När man som fastighetsägare ansöker om ROT-avdrag för exempelvis ett fönsterbyte får man max 50 000 kronor per år i avdrag. Finns det däremot två ägare av fastigheten har varje ägare samma summa att ansöka om. Vad man bör tänka på inför renoveringar eller ombyggnationer som ligger inom kategorin för ROT-avdragen är att om RUT-avdraget nyttjas så räknas de avdragen in i den totala summan på 50 000 kronor per år.

Vi sköter dina ansökningar

När du anlitar oss som din hantverkare för fönsterbyte på Ekerö hanterar vi dina ansökningar om ROT-avdrag till Skatteverket. Om du har några funderingar eller frågor kring dina ansökningar är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Du kan också besöka Skatteverkets hemsida för mer information.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Att byta fönster i Ekerö behöver inte vara svårt. Du behöver bara kontakta oss!

  Adress:
  Kuskvägen 4
  191 62 Sollentuna

  Telefon:
  010-410 07 79

  E-post:
  offert@fonsterbyteekero.se

  Orgnr:
  559089-8796

OM OSS

Att byta fönster i Ekerö behöver inte vara svårt. Du behöver bara kontakta oss.

Fönsterbyteekerö.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Fönstervision AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Kuskvägen 4
191 62 Sollentuna

010-410 07 79

offert@fonsterbyteekero.se

Orgnr:
559089-8796